hero bild

Marknadens enklaste körjournal

Med vår digitala körjournal från Cartracker blir administrationen enkel och smidig. Många företag brottas med att hålla koll på fordonens användning, men med vår lösning får du all den information du behöver på ett organiserat och strukturerat sätt. Cartracker är inte bara en tjänst; vi är din partner när det gäller effektiv fordonsadministration.

Cartracker ligger i framkant när det kommer till teknik och användarvänlighet. Vi inser vikten av att ständigt förnya oss för att möta våra kunders behov. Därför investerar vi tid och resurser i att utveckla vårt system och vår app. Vårt mål är enkelhet kombinerat med funktionalitet, så att du får den bästa möjliga användarupplevelsen.

Cartracker är inte bara en digital körjournal – det är en helhetslösning designad för att göra livet enklare för både arbetsgivare och anställda. Vi är stolta över att erbjuda en tjänst som passar alla biltyper och företag, oavsett storlek. Med Cartracker vid din sida blir fordonsadministrationen en bris.

Vad gör Cartrackers elektroniska körjournal så bra?

Automatisk dokumentation

Med vår lösning kan du vara trygg i vetskapen om att all den dokumentation som Skatteverket kräver finns tillgänglig vid en eventuell revision. Inga överraskningar, inga missade detaljer.

Real-tidsspårning

Genom att enkelt koppla in GPS:en kan du följa varje fordons position i realtid. Detta är inte bara användbart för loggning, utan även för att optimera rutter och effektivisera arbetsflödet.

Automatisering

Cartrackers system registrerar varje resa automatiskt. Det innebär att du får information om körsträcka, start- och stoppadress, reslängd och mätarställningar utan att lyfta ett finger. Systemet minskar risken för mänskliga fel och garanterar att all data är korrekt.

Flexibilitet

Oavsett om du kör en förmånsbil eller är en del av en större fordonsflotta, kan du enkelt kategorisera varje resa som privat eller tjänst. Med vår intuitiva app blir det en lek att hantera dina resor.

GDPR och Integritet

Vi på Cartracker tar din integritet på allvar. Vår lösning samlar in och lagrar data i strikt överensstämmelse med GDPR. Dessutom garanterar vi integritetsskydd för alla förare, så att personlig information förblir privat.

Optimering av verksamheten

Med insikter från vår körjournal kan företag identifiera mönster, optimera rutter och därmed spara tid och pengar.

Jag vill veta mer om er Körjournal